dimecres, 10 de febrer de 2016

CONCURS POÈTICO-FOTOGRÀFIC SOBRE LA LLUM


Els alumnes de Castellà de 2n d’ESO, amb l’ajut de la seva càmera i la seva ploma, van participar en una activitat fotogràfica-poètica (φῶςφωτός= llum  i γράφω= escriure)  per a celebrar l’any 2015, l'Any intenacional de la llum i de les tecnologies basades en la llum.

Havien de  fer fotografies relacionades, principalment, amb l’alba i la sortida del sol, però també amb tot allò relacionat amb la lluminositat i la brillantor. A més a més,  els nostres alumnes, grans poetes, van amenitzar les seves imatges amb poesia, concretament amb un HAIKU. 
Alumnes participants de 2n ESO Castellà


Aquí teniu una petita mostra dels participants de la mostra fotogràfica.


Els guanyadors del concurs poètico-fotogràfic sobre la llum són:L'Eva Sorochinskaya, el Jefferson Casco i l'Arnau Ollé, tots tres de 2n B. Moltes felicitats!!!


Des del departament de Lletres, volem agrair la participació de tots els alumnes implicats i del jurat (professors i alumnes) que ha participat en aquesta activitat.

Altres alumnes de 2n d'ESO hem aprofitat per visitar l'exposició i opinar sobre els Haikus dels companys. En cabat, ens vam animar a escriure textos i poesies sobre la llum que estan penjats a l'exposició de la Biblioteca del centre.