dilluns, 9 de maig del 2016

LA SETMANA DE SANT JORDI

Hem realitzat diferents activitats a l'entorn de la
 Diada de Sant Jordi:

Lectures continuades

Els passats 19 i 20 d’abril es van dur a teme al centre un  seguit de lectures continuades de les obres “Don Quijote de la Mancha”, de Cervantes i d’ "El llibre de les bèsties”, d’en Ramon Llull.
L’organització de les lectures va anar a càrrec del Departament de Lletres i formava part de la programació dels actes de la Diada de Sant Jordi.
http://www.serratibonastre.cat/index.php/2-gen/210-lectures-continuades 

El passat 22 d'abril vam celebrar la Diada de Sant Jordi amb la participació de tota la comunitat educativa. Vam viure una jornada plena d’activitats en un ambient festiu, cooperatiu, artístic i literari.
La jornada va començar amb uns tallers impartits per l’alumnat del 1r de Batxillerat artístic , amb el suport dels seus companys del social i científic, a l’alumnat d’ESO. El taller consistia en crear roses i altres ornaments per commemorar la Diada de Sant Jordi.  El resultat de les creacions va destacar per la gran qualitat  que presentaven les obres.
Tot seguit es va procedir a l’acte d’entrega dels premis literaris i artístics  del centre (pomes, narracions, concurs de cartells…) i es van fer lectures de textos del “Quijote” de Cervantes i del "Llibre de les bèsties" d’en  Ramon Llull.
Especialment emotiu va ser el moment en què l’institut va fer un reconeixement sentit a tot l’alumnat implicat als tallers i també als que han estat seleccionats per participar en certàmens i concursos externs al centre.
L’acte va estar amenitzat per la interpretació musical de diferents peces per part d’alguns dels nostres alumnes.
L'èxit de la festa va ser possible gràcies a la participació de l’alumnat en l’elaboració i lectura de textos, la col·laboració dels alumnes músics del Serrat i, finalment, la implicació del professorat del centre (especialment el del Departament de Lletres, l’Artístic i el Tecnològic).

Podeu veure les imatges i videos a: