dilluns, 6 de juny de 2011

PROGRAMA DE RÀDIO SOBRE EN JOSEP M. MESTRES QUADRENY I LES AVANTGUARDES. 4t d'ESO i 1r de Batxilletat.

ràdio sarrià: http://www.radiosarria.cat/Interpretació de música i poesia, l’avantguarda del compositor Josep Maria Mestres Quadreny.

Som ràdio Sarrià. Avui dimarts 24 de maig ens acompanyen alumnes de l’Institut Josep Serrat i Bonastre de Barcelona, que han realitzat una activitat interartística d’aprenentatge sobre les avantguardes a la cultura catalana, un treball de comprensió, reflexió i expressió en el marc de l’assignatura de Llengua i Literatura catalanes, escollint l’obra transgenèrica del compositor Josep Maria Mestres Quadreny amb motiu de l’exposició que aquest curs 2010-2011 s’ha organitzat sobre l’obra de l’artista al Centre Arts Santa Mònica, una exposició dirigida per Manuel Guerrero i Oriol Pérez.

Aquest programa ha estat elaborat per alumnes de 4t d’ESO i 1er de Batxillerat de l’Institut Josep Serrat i Bonastre de Barcelona, amb la col•laboració especial de Ruth Escolano, Anna Mestres, Anna Serrano, Iana Garcia i Paula Rupérez de 4t ESO i Natàlia Rodés, Estefania Rodrigues, Carles Chordà, Daniel Téllez i Georgina Berlanga de 1r de Batxillerat amb el guió i la la direcció de la professora Marta Prunés-Bosch, partint d’un treball interartístic sobre les avantguardes i la música de Josep Maria Mestres Quadreny, i del llibre De COP DE POMA a TRÀNSIT BOREAL. Música, art, ciència i pensament, publicat pel centre ARTS SANTA MÒNICA l’any 2010.


http://issuu.com/Serrat/docs/mestresquadreny