dilluns, 13 de juny del 2016

Seguim recollint premis i reconeixements a l’esforç del nostre alumnat!

En Kevin, en Pau i, novament, la Mercè, obtenen un merescut reconeixement a la seva feina.

En Kevin de 4t d’ESO ha guanyat el 3r Premi de Poesia Visual al 5è Premi Pissiganya.cat de poesia escolar, amb l'obra: CICLE.

Enguany hi han participat 190 centres d’arreu dels Països Catalans que han presentat 820 poemes.
Els premis es van lliurar el 27 de maig al Casinet d'Hostafrancs durant la festa El tinter de les lletres catalanes. En aquest acte va tenir lloc el lliurament conjunt dels premis Pissiganya i Sambori-Òmnium Catalunya. L'acte, conduït per Comediants, va comptar amb la presència de diverses personalitats de l'àmbit educatiu. http://www.pissiganya.cat/.

La faula d’en Pau, de 3r d’ESO, "El gos, el lleó i el uapití" ha estat seleccionada pel jurat per formar part dels 12 relats finalistes del concurs literari "EnLLULLa't".

 Enllulla’t és una iniciativa de la Fundació Catalunya-La Pedrera i la Fundació Carulla que s’engloba dins els actes organitzats per a commemorar, l’any 2016, el setè centenari de la mort de l’escriptor i pensador mallorquí Ramon Llull.

D’altra banda, la Mercè, alumna de 2n de Batxillerat, ha quedat finalista del “Premi Minerva” amb el seu  treball de recerca “Creativitat a les escoles”.


Aquest premi,  convocat per la Facultat de Filosofia de la UB, està adreçat a alumnes que han elaborat un treball de recerca de batxillerat de  temàtica o tractament filosòfic.
 
Moltes felicitats Kevin, Pau i Mercè!
Un reconeixement especial a les professores Ruth Guinovart, Anna Gálvez i Alícia Palau per la motivació i dedicació. Sense vosaltres tot això no hagués estat possible!